AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni mobilya almak

Kahve falında yeni mobilya almak

Kahve falında yeni mobilya almak maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, tazeleneceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına işarettir.

Kahve falında yeni mobilya almak gördüyseniz:

  • Görünürde sizin için pek önemli olamayan bir kişinin desteğini almanız sıkıntılarınızın hafiflemesini sağlayabilir.

Kahve falında yeni mobilya satın almak edilen duaların kabul edileceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni mobilya görmek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yeni mobilya almak sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında eve yeni mobilya almak elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında yeni mobilya aldığını görmek Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yeni mobilyalar almak daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ev mobilyası görmek düşlediği evliliğin gecikeceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında bebek mobilyası görmek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir