AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni mobilya görmek

Kahve falında yeni mobilya görmek

Kahve falında yeni mobilya görmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, zor günlerin sona ereceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, çok yükseleceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni mobilya gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla ihtiyatsız düşünüyorsunuz.

Kahve falında yeni mobilya görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, cesaretinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni mobilya aldığını görmek hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni mobilya satın almak çok büyük çalışmalar yapılacağına, önün açılacağına işarettir.

Kahve falında yeni mobilyalar almak karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına yorulur.

Kahve falında eve yeni mobilya almak böylelikle yüzünün güleceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni mobilya almak eşine değerli hediyeler alacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine alamet eder.

Kahve falında mobilya satmak büyük başarılara imza atılacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına tabir olunur.

Kahve falında mobilya görmek büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir