AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede tavuk görmek

Kahve falında bahçede tavuk görmek

Kahve falında bahçede tavuk görmek çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, yeni işlere girileceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçede tavuk gördüyseniz:

  • Zamanınızı paylaşmaktan çekinmeyin.

Kahve falında bahçede tavuklar görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına delalettir.

Kahve falında bahçede tavuk görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuğun altından yumurta toplamak size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine tavuk eti vermek fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine inanılır.

Kahve falında tavuğun yumurtasını görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavuktan yumurta çıkarmak evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine alamet eder.

Kahve falında renkli tavuk görmek sadece makamının değil kazancının da artacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk kemiği yutmak daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir