AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede tavuklar görmek

Kahve falında bahçede tavuklar görmek

Kahve falında bahçede tavuklar görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, işe ve aşa kavuşacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, işlerinin hemen hallolacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında bahçede tavuklar gördüyseniz:

  • Ya mevcut ilişkiniz düzelecek ya da yeni bir ilşki içine girerek daha mutlu olacaksınız.

Kahve falında bahçede tavuk görmek bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında bahçede tavuklar görmek geniş bir rızka kavuşacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında tavuk sevmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuktan yumurta çıkarmak büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tavuk kızartması görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında tuzlu tavuk görmek üzüntülerin mutluluğa döneceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında tavuk tüyü yolmak zorlukların kolayca aşılacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah tavuk ve civciv görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir