AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli tavuk görmek

Kahve falında renkli tavuk görmek

Kahve falında renkli tavuk görmek hastalıklarının düzeleceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, üzüntülü haberler alacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli tavuk gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenebilir, tecrübelerinizi her alana yansıtabilirsiniz.

Kahve falında renkli tavuk görmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı renkli tavuk görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı tavuk görmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk öldürdüğünü görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuk başı kesmek böylece kişinin hafifleyeceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk haşladığını görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına inanılır.

Kahve falında tavuktan kaçmak içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş tavuk yemek seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir