AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine tavuk eti vermek

Kahve falında birine tavuk eti vermek

Kahve falında birine tavuk eti vermek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine tavuk eti vermek gördüyseniz:

  • Sözkonusu kimsenin size karşı iğneleyici sözler sarfetmesi olasıdır.

Kahve falında tavuk eti pişirip yemek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk eti kesmek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine delalet eder.

Kahve falında tavuk eti piştiğini görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında tavuk eti yemek görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında haşlanmış tavuk eti yemek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında et tavuğu görmek çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı tavuk eti görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına alamet eder.

Kahve falında pişmiş tavuk et yemek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir