AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprü yapıldığını görmek

Kahve falında köprü yapıldığını görmek

Kahve falında köprü yapıldığını görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, temize çıkacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köprü yapıldığını gördüyseniz:

  • Ev ya da aile ile ilgili konularda aşırı tepkiler veriyor olabilirsiniz.

Kahve falında köprü yapıldığını görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında köprü üstünde oturmak dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ip köprü görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına tabir olunur.

Kahve falında köprüden bakmak aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına delalettir.

Kahve falında birinin köprüden atladığını görmek işlerinin düzene gireceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köprü yıkmak hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine yorulur.

Kahve falında karlı köprü görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köprüye düşmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir