AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüden atılmak

Kahve falında köprüden atılmak

Kahve falında köprüden atılmak huzursuzluk yaşanacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köprüden atılmak gördüyseniz:

  • Bazı tanıdıklarınız önemsediğiniz hedeflerinizden birisini gerçekleştirmenize yardım edebilirler.

Kahve falında köprüden atılmak çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına işaret eder.

Kahve falında köprüden atıldığını görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında sınıftan atılmak elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında vücuda dikiş atıldığını görmek işinden ekmeğinden olacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gol atıldığını görmek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına alamet eder.

Kahve falında işte atılmak hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ticarete atılmak en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına inanılır.

Kahve falında ayağına dikiş atıldığını görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir