AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni koltuk takımı aldığını görmek

Kahve falında yeni koltuk takımı aldığını görmek

Kahve falında yeni koltuk takımı aldığını görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, her gün daha fazla dolacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni koltuk takımı aldığını gördüyseniz:

  • Planlarınızı sunmanız ya da doğru şekilde tanıtımını yapmanız destek bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yeni koltuk takımı aldığını görmek çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk takımı aldığını görmek hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni koltuk takımı almak aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni koltuk takımı görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni koltuk aldığını görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil koltuk takımı görmek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında koltuk takımı almak manevi bir rahatlama yaşanacağına, iç sıkıntınızın azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi koltuk takımı görmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir