AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi koltuk takımı görmek

Kahve falında mavi koltuk takımı görmek

Kahve falında mavi koltuk takımı görmek kendisini çaresiz hissedeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi koltuk takımı gördüyseniz:

  • İş hayatınızda güvence altında olmak için daha çok çalışmalısınız.

Kahve falında mavi koltuk takımı görmek çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni koltuk takımı almak işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza tabir olunur.

Kahve falında koltuk takımını değiştirmek patron koltuğuna geçeceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine rivayet eder.

Kahve falında koltuk takımı görmek günah işleyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı koltuk takımı görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında koltuk takımı almak maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk takımı aldığını görmek fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, maddi anlamda güçleneceğine işarettir.

Kahve falında eski koltuk takımı görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir