AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk takımı aldığını görmek

Kahve falında koltuk takımı aldığını görmek

Kahve falında koltuk takımı aldığını görmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, verilen emeğin boşa gideceğine, verimin kaçacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, tövbelerin kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk takımı aldığını gördüyseniz:

  • Yanlız haberleşme ağında bazı aksaklıklar olabilir.

Kahve falında koltuk takımı aldığını görmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni koltuk takımı aldığını görmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına delalettir.

Kahve falında koltuk takımını değiştirmek işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi koltuk takımı görmek işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında mor koltuk takımı görmek en gösterişli arabalara bineceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz koltuk takımı görmek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına işarettir.

Kahve falında sarı koltuk takımı görmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında eski koltuk takımı görmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir