AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil koltuk takımı görmek

Kahve falında yeşil koltuk takımı görmek

Kahve falında yeşil koltuk takımı görmek kafasına göre birini bulacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil koltuk takımı gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu değişiklikler yapmak için bazı kişilerle iş birliği yapabilirsiniz.

Kahve falında yeşil koltuk takımı görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yeni koltuk takımı görmek aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine delalettir.

Kahve falında eve koltuk takımı almak yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında yeni koltuk takımı aldığını görmek maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı koltuk takımı görmek büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine delalettir.

Kahve falında beyaz koltuk takımı görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah koltuk takımı görmek kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına işaret eder.

Kahve falında mor koltuk takımı görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir