AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk takımı almak

Kahve falında koltuk takımı almak

Kahve falında koltuk takımı almak kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, başarılarının devamlı olacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine yorulur.

Kahve falında koltuk takımı almak gördüyseniz:

  • Sizin için imkansız olan durumlarla yüzleşmeniz gerekebilir.

Kahve falında kırmızı koltuk takımı görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil koltuk takımı görmek mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, hak yolundan uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk takımı aldığını görmek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi koltuk takımı görmek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eve koltuk takımı almak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında yeni koltuk takımı almak özel hayatının da yolunda gideceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında koltuk takımını değiştirmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında eski koltuk takımı görmek bol nimete kavuşulacağına, günahkâr olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir