AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni koltuk aldığını görmek

Kahve falında yeni koltuk aldığını görmek

Kahve falında yeni koltuk aldığını görmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine yorulur.

Kahve falında yeni koltuk aldığını gördüyseniz:

  • Alışılmadık yerlere yapacağınız ziyaretler bile canlanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yeni koltuk aldığını görmek neşesini kaybedeceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında yeni koltuk takımı aldığını görmek hatalarını fark edeceğine, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına rivayet eder.

Kahve falında kıllı koltuk altı görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında koltuk altı kılı kesmek kredi çekileceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında koltuk alti killari görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, işlerinin kötüleşeceğine delalet eder.

Kahve falında koltuk altı traşı görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz koltuk altı görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kılı koparmak işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir