AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni koltuk takımı görmek

Kahve falında yeni koltuk takımı görmek

Kahve falında yeni koltuk takımı görmek aile hayatına adım atılacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına yorulur.

Kahve falında yeni koltuk takımı gördüyseniz:

  • Belli alanlarda tecrübelerinize güvenin.

Kahve falında yeni koltuk takımı aldığını görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına alamet eder.

Kahve falında yeni koltuk takımı görmek sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni koltuk takımı almak uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine inanılır.

Kahve falında koltuk takımı aldığını görmek sorumluluk alacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine delalet eder.

Kahve falında koltuk takımı görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, hayırlı ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah koltuk takımı görmek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine işaret eder.

Kahve falında koltuk takımları görmek yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı koltuk takımı görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir