AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir kol saati almak

Kahve falında yeni bir kol saati almak

Kahve falında yeni bir kol saati almak sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, borçlarını bitireceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında yeni bir kol saati almak gördüyseniz:

  • Maddi konularda da sıkıntılarınız olabilir.

Kahve falında yeni bir kol saati almak yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yeni kol saati almak iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına işarettir.

Kahve falında yeni kol saati görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni kol saati takmak çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında kol saatinin camının kırıldığını görmek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında koluna saat taktığını görmek manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine kol saati hediye ettiğini görmek esenleyeceğine, isabetli adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın sarısı kol saati görmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir