AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni kazılmış mezar görmek

Kahve falında yeni kazılmış mezar görmek

Kahve falında yeni kazılmış mezar görmek kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, sıkıntıların son bulacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında yeni kazılmış mezar gördüyseniz:

  • Özgüveninizi arttıracak ya da egonuza iyi gelecek şeyler yapabilir veya satın alabilirsiniz.

Kahve falında yeni kazılmış mezar görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarının kazıldığını görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kazılı mezar görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar kazıldığını görmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında mezar kazılırken görmek dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar kazılmasını görmek içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kazılan mezar görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kazılmış mezar görmek hayırlı işlere girileceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir