AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar kazılmasını görmek

Kahve falında mezar kazılmasını görmek

Kahve falında mezar kazılmasını görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, sürekli tartışacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına delalet eder.

Kahve falında mezar kazılmasını gördüyseniz:

  • Herşeyin arzuladığınız gibi olması için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Kahve falında yeni kazılmış mezar görmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında kendi mezarının kazıldığını görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine delalettir.

Kahve falında kazılmış mezar görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında mezar kazılırken görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına delalettir.

Kahve falında mezarının kazıldığını görmek fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına, atılan adımların zarar vereceğine delalet eder.

Kahve falında mezarın kazıldığını görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi mezarını kazılmış görmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine işarettir.

Kahve falında kazılı mezar görmek hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir