AnaSayfa / Genel / Kahve falında kazılan mezar görmek

Kahve falında kazılan mezar görmek

Kahve falında kazılan mezar görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, aydınlığa çıkılacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında kazılan mezar gördüyseniz:

  • Kararınızı verdiğiniz an da, işlerin yolunda gitmesi için ne yapmanız gerektiğini biliyor olacaksınız.

Kahve falında kendi mezarının kazıldığını görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar kazılmasını görmek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kazılı mezar görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar kazılırken görmek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kazılmış mezar görmek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında yeni kazılmış mezar görmek mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kazılmış boş mezar görmek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kendi mezarını kazılmış görmek çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir