AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni hırka görmek

Kahve falında yeni hırka görmek

Kahve falında yeni hırka görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yeni hırka gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız öfke bilinçüstünüze taşabilir.

Kahve falında yeni bir hırka giymek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni hırka görmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine delalettir.

Kahve falında yeni hırka giymek hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pembe hırka görmek mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek hırkası görmek hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, niyetlendiği işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine hırka vermek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil renk hırka giymek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine işarettir.

Kahve falında hırka aramak dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir