AnaSayfa / Genel / Kahve falında hırka aramak

Kahve falında hırka aramak

Kahve falında hırka aramak ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında hırka aramak gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanmanızı sağlayabilecek maddi bir girişimde bulunabilirsiniz.

Kahve falında hırka aramak kısmetinin açılacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında mor renk hırka görmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz hırka satın almak rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında krem rengi hırka giymek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, malının, parasının ve makamının artacağına alamet eder.

Kahve falında krem rengi hırka görmek yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine alamet eder.

Kahve falında hırka giymek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında hırka hediye etmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi hırka giymek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir