AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede patates görmek

Kahve falında bahçede patates görmek

Kahve falında bahçede patates görmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçede patates gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında bahçeden patates toplamak yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bahçeden patates çıkarmak sorunlarının yakında biteceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında patates bahçesi görmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına işaret eder.

Kahve falında bahçeye patates ekmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine delalettir.

Kahve falında bahçede patates sökmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bahçede patates görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, hidayete ermeyi de başaracağına rivayet eder.

Kahve falında sıcak patates görmek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına alamet eder.

Kahve falında etli patates yemeği yemek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir