AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeden patates toplamak

Kahve falında bahçeden patates toplamak

Kahve falında bahçeden patates toplamak sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, işlerinin çok açılacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine inanılır.

Kahve falında bahçeden patates toplamak gördüyseniz:

  • Alışılmadık fikirler maddi, manevi veya fiziksel anlamda size yardımcı olacağa benziyor.

Kahve falında bahçeden patates toplamak endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında bahçeye patates ekmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patates bahçesi görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, hastalıklarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında bahçede patates sökmek anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, karısının çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçeden patates çıkarmak bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına yorulur.

Kahve falında bahçede patates görmek maddi anlamda feraha ermeye, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına tabir olunur.

Kahve falında patates toplamak akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işarettir.

Kahve falında topraktan patates toplamak kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir