AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates bahçesi görmek

Kahve falında patates bahçesi görmek

Kahve falında patates bahçesi görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, hayallerinin gerçek olacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patates bahçesi gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında bahçeden patates çıkarmak uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patates bahçesi görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede patates görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine yorulur.

Kahve falında bahçeye patates ekmek istenmeyen olayların olacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bahçede patates sökmek iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bahçeden patates toplamak özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına inanılır.

Kahve falında toprak altında patates görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında etli patates yemek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir