AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin kapısını anahtarla açmak

Kahve falında evin kapısını anahtarla açmak

Kahve falında evin kapısını anahtarla açmak çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, zorlukların artacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin kapısını anahtarla açmak gördüyseniz:

  • İşleri daha da hızlandırmak çekiciliğinizi kullanmanız gerekebilir.

Kahve falında evin kapısını anahtarla açmak bazı ortaklıklar kuracağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında demir kapıyı anahtarla açmak aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anahtar kapı açmak hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık anahtarla kapı açmak yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine işaret eder.

Kahve falında anahtarsız kapı açmak kazançlı işlere gireceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anahtarla araba kapısı açmak yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında anahtarla kapı açmak kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıyı anahtarla açmak uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, geçim derdine düşmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir