AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir evin kapısını açmak

Kahve falında bir evin kapısını açmak

Kahve falında bir evin kapısını açmak zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir evin kapısını açmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz bir kişiyi habersiz ziyarete gitmeniz durumunda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bir evin kapısını açmak esenleyeceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine inanılır.

Kahve falında evin kapısını anahtarla açmak hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi evinin kapısını açmak büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında evinin kapısını açmak zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında yeni evin kapısını açmak koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında oda kapısını açmak üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında dükkan kapısını açmak çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, hayırlı kararlar alacağına işaret eder.

Kahve falında büyük bir kapıyı açmak yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, işlerinde yenilikler yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir