AnaSayfa / Genel / Kahve falında oda kapı açmak

Kahve falında oda kapı açmak

Kahve falında oda kapı açmak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oda kapı açmak gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında odanın kapısını açmak kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye işaret etmektedir.

Kahve falında oda kapısını açmak çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında oda kapısı açmak uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, tartışmaların sonlandırılacağına alamet eder.

Kahve falında oda kapı açmak bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, kazancının eksileceğine delalet eder.

Kahve falında iki kapı açmak evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, kişinin şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvardan kapı açmak istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, ekmek ve dünya malı alacağına yorulur.

Kahve falında misafire kapı açmak dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine yorulur.

Kahve falında kapı kiliti açmak kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir