AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi evinin kapısını açmak

Kahve falında kendi evinin kapısını açmak

Kahve falında kendi evinin kapısını açmak kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, geçim kaygısı duymayacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi evinin kapısını açmak gördüyseniz:

  • Gücünüzü veya yaratıcılığınızı gösteremeyeceğiniz seçimler yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında evinin kapısını açmak büyük bir zenginliğe sahip olacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi evinin kapısını açmak sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında evin kapısını anahtarla açmak muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, umutsuzluğa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir evin kapısını açmak iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, hem işinde başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında yeni evin kapısını açmak azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, yol alacağına delalettir.

Kahve falında cami kapısını açmak kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kapı açmak güzel günler yaşayacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine delalettir.

Kahve falında tahta kapı açmak karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir