AnaSayfa / Genel / Kahve falında papatya toplamak

Kahve falında papatya toplamak

Kahve falında papatya toplamak anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına delalet eder.

Kahve falında papatya toplamak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız kişilerle ilişkinizde veya evinizi ilgilendiren konularda daha dikkatli adımlar atmanız gerekebilir.

Kahve falında sarı papatya toplamak başarılı işlere imza atılacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına delalet eder.

Kahve falında papatya topladığını görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında beyaz papatya toplamak kazançlı bir adım atılacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında papatya toplamak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında papatya tarlası görmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkekten papatya almak sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, iftiraya uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru papatya görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında demet papatya görmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir