AnaSayfa / Genel / Kahve falında sararmış ekin görmek

Kahve falında sararmış ekin görmek

Kahve falında sararmış ekin görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, psikolojik olarak toparlanacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında sararmış ekin gördüyseniz:

  • Karışık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız mümkündür.

Kahve falında sararmış ekin görmek hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına rivayet eder.

Kahve falında dişi sararmış görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin dişlerini sararmış görmek hastaysa şifa bulacağına, arif kimselerden sayılacağına işarettir.

Kahve falında sara krizi görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında sararmış tarla görmek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sararmış ot görmek tatlı yorgunluklar yaşayacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında sararmış salatalık görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sararmış yüz görmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir