AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş ekin görmek

Kahve falında kurumuş ekin görmek

Kahve falında kurumuş ekin görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, sermaye elde edeceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, önemli bir şahsiyet olacağına tabir olunur.

Kahve falında kurumuş ekin gördüyseniz:

  • Lüzumsuz beklentiler sabrınızı zorlasa da, son bir gayret göstermenizde fayda var.

Kahve falında kurumuş ekin görmek mal sahibi olacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde ekin görmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ekin tarlasında olduğunu görmek her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine işaret eder.

Kahve falında ekin elemek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına delalettir.

Kahve falında ekin hasat etmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprağa ekin ekmek güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, stresli bir ortama gireceğine işaret eder.

Kahve falında ekin satmak aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına işarettir.

Kahve falında olmuş ekin görmek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, şansının ve bahtının döneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir