AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede kıvırcık görmek

Kahve falında bahçede kıvırcık görmek

Kahve falında bahçede kıvırcık görmek kazancını katbekat arttıracağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, dertleri biteceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, bilakis malının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçede kıvırcık gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda belirsizlik yaratan durumlar olabilir.

Kahve falında bahçede kıvırcık görmek insanların hayır dualarının alınacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçeden kıvırcık toplamak hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıvırcık marul görmek mutsuz ve üzgün olacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına tabir olunur.

Kahve falında kıvırcık tarlası görmek günahlarına tövbe edeceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kıvırcık maydanoz görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarını kıvırcık yapmak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillik kıvırcık görmek herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçları kıvırcık görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir