AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıvırcık tarlası görmek

Kahve falında kıvırcık tarlası görmek

Kahve falında kıvırcık tarlası görmek dertlerinin biteceğine, evlenme yolunda adım atacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Kahve falında kıvırcık tarlası gördüyseniz:

  • Hayat size bazı zevkli sürprizler hazırlıyor.

Kahve falında kıvırcık tarlası görmek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarını uzun ve kıvırcık görmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşillik kıvırcık görmek girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kıvırcık saçlı adam görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıvırcık saçlı erkek görmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kısa kıvırcık saç görmek borçlanacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına işarettir.

Kahve falında kıvırcık sarı saç görmek yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, problemleri teker teker çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini kıvırcık saçlı görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir