AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıvırcık marul görmek

Kahve falında kıvırcık marul görmek

Kahve falında kıvırcık marul görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, etrafına güzel insanların dolacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına delalettir.

Kahve falında kıvırcık marul gördüyseniz:

  • Heyecanınızın sizi dengesiz davranışlar içine sokmasına izin vermeyin.

Kahve falında kıvırcık marul yemek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıvırcık marul görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede kıvırcık görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına işaret eder.

Kahve falında kıvırcık görmek kısmetlerinin kapanacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine alamet eder.

Kahve falında kısa ve kıvırcık saç görmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını uzun ve kıvırcık görmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında düz saçın kıvırcık olduğunu görmek hayır işleri yapacağına, kar sağlayacağına yorulur.

Kahve falında saçları kıvırcık yapmak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir