AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçları kıvırcık görmek

Kahve falında saçları kıvırcık görmek

Kahve falında saçları kıvırcık görmek yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında saçları kıvırcık gördüyseniz:

  • Arzularınıza kavuşabilmeniz için bir süre daha beklemelisiniz.

Kahve falında kendini kıvırcık saçlı görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına inanılır.

Kahve falında düz saçı kıvırcık görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıvırcık saçı düz görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya delalet eder.

Kahve falında siyah kıvırcık saç görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına tabir olunur.

Kahve falında saçı kıvırcık yapmak fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında kıvırcık saçlı adam görmek hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine işarettir.

Kahve falında kıvırcık uzun saç görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını kıvırcık ve uzun görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir