AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeden kıvırcık toplamak

Kahve falında bahçeden kıvırcık toplamak

Kahve falında bahçeden kıvırcık toplamak yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına delalettir.

Kahve falında bahçeden kıvırcık toplamak gördüyseniz:

  • Fikirleriniz genellikle uygulanabilir şeyler olmakla birlikte bazıları da sizi bloke edebilir.

Kahve falında bahçeden kıvırcık toplamak hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, işlerinin ağırlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçede kıvırcık görmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet eder.

Kahve falında kıvırcık toplamak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kısa ve kıvırcık saç görmek zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, yaşamına bakacağına alamet eder.

Kahve falında saçı kıvırcık görmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında kıvırcık saçı düz görmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine işarettir.

Kahve falında saçının kıvırcık olduğunu görmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıvırcık siyah saç görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, yüksek diploma alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir