AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik kıvırcık görmek

Kahve falında yeşillik kıvırcık görmek

Kahve falında yeşillik kıvırcık görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine delalettir.

Kahve falında yeşillik kıvırcık gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlar hedeflerinize ulaşmanızı engelliyor.

Kahve falında yeşil soğan ve kıvırcık görmek yaşam enerjisine kavuşacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillik kıvırcık görmek çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil kıvırcık görmek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil kıvırcık salata görmek maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine işarettir.

Kahve falında kendini kıvırcık saçlı görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kıvırcık almak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını kıvırcık saçlı görmek artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, her zaman çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıvırcık saçı düz görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, dertlerinin unutulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir