AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni cep telefonu almak

Kahve falında yeni cep telefonu almak

Kahve falında yeni cep telefonu almak ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, daha fazla mal sahibi olacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında yeni cep telefonu almak gördüyseniz:

  • Her durumda, işveren, yönetici, öğretmen ya da anne, baba gibi, sizin üzerinizde otorite sahibi olan kimselerin takdirini kazanmanız olasıdır.

Kahve falında yeni bir cep telefonu almak maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında yeni cep telefon almak şansının hep açık olacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni cep telefonu görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına inanılır.

Kahve falında yeni bir cep telefonu görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni cep telefon aldığını görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine inanılır.

Kahve falında yeni cep telefonu almak eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni cep telefonu aldığını görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında cep telefon numarası görmek dilediği gibi harcama yapacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir