AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipe asılı çarşaf görmek

Kahve falında ipe asılı çarşaf görmek

Kahve falında ipe asılı çarşaf görmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, endişelerin ve dertlerin biteceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ipe asılı çarşaf gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön planda tutun.

Kahve falında ipte asılı çarşaf görmek borçlarından kurtulacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipe asılı çarşaf görmek yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asılı çarşaf görmek gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında çarşaf asılı görmek vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında asılmış beyaz çarşaf görmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine delalettir.

Kahve falında ipte asılı kalmak sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine rivayet eder.

Kahve falında iple asılı kalmak malına mal, parasına da para ekleyeceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipte çamaşır asılı görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir