AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni çarşaf görmek

Kahve falında yeni çarşaf görmek

Kahve falında yeni çarşaf görmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında yeni çarşaf gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi gören önemli pozisyondaki kişiler sizi yakın takibe alabilirler.

Kahve falında yeni çarşaf almak hayatının daha kolay olacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yeni çarşaf görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, hayatın düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz çarşaf yıkamak güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına yorulur.

Kahve falında çarşaflı bir kadın görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşini çarşaflı görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz çarşaf sermek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine inanılır.

Kahve falında birine çarşaf sermek bol nimete kavuşacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara çarşaflı birini görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir