AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara lahana sarması görmek

Kahve falında kara lahana sarması görmek

Kahve falında kara lahana sarması görmek kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, güzel bir hayatı olacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara lahana sarması gördüyseniz:

  • Bazı gerçeklerden sakınmanızın karşı tepkileri sizi zorlayabilir.

Kahve falında kara lahana sarması yemek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında kara lahana sarması görmek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına alamet eder.

Kahve falında lahana sarması yapmak alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına inanılır.

Kahve falında lahana sarma yemek aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lahana sarması pişirmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, hayatının yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında lahana sarması yemek önemli sorumluluklar alacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz lahana sarması görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lahana sarması görmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir