AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara lahana görmek

Kahve falında kara lahana görmek

Kahve falında kara lahana görmek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara lahana gördüyseniz:

  • Olayların korkunç hal almaması için sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Kahve falında kara lahana dolması görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında kara lahana dolması sarmak hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında kara lahana almak birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara lahana sarmak mali anlamda rahatının yerinde olacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında kara lahana aldığını görmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye inanılır.

Kahve falında kara lahana sarması görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına delalettir.

Kahve falında kara lahana haşlamak sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına rivayet eder.

Kahve falında kara lahana satın almak sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir