AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı kaplumbağa görmek

Kahve falında kırmızı kaplumbağa görmek

Kahve falında kırmızı kaplumbağa görmek iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, beden sağlığının zarar göreceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kaplumbağa gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünmeyen veya sizinle aynı tarafta olmayan kişiler size zarar verebilir.

Kahve falında kırmızı kaplumbağa görmek geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında canlı kaplumbağa yemek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa satın almak zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın yavruladığını görmek eski enerjisini bulacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında su kaplumbağası yumurtası görmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın büyüdüğünü görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine delalet eder.

Kahve falında yatakta kaplumbağa görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa bulmak hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, feraha ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir