AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa beslemek

Kahve falında kaplumbağa beslemek

Kahve falında kaplumbağa beslemek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, muradın olacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa beslemek gördüyseniz:

  • Size gerçek olamayacak kadar güzel sunumlarla gelen kişilerin nelerden bahsettiğini iyice detaylandırmanız gerekiyor.

Kahve falında kaplumbağa beslemek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına alamet eder.

Kahve falında kaplumbağayı beslemek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa beslediğini görmek dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, kişinin her türlü zenginliğine alamet eder.

Kahve falında evde kaplumbağa beslemek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında evinde aslan beslemek kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine yorulur.

Kahve falında yavru kuşları beslemek başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında kediyi beslediğini görmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, zor zamanların biteceğine delalet eder.

Kahve falında balıkları beslemek ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir