AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık bir şey görmek

Kahve falında kırık bir şey görmek

Kahve falında kırık bir şey görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında rahat edileceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık bir şey gördüyseniz:

  • İş birlikleri, yeni ilişkiler veya ortaklıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında kırık bir şey görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonunu kırık görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık alyans takmak artık daha dikkatli davranacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırık kilit görmek gönül gözünün açılacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına delalettir.

Kahve falında kırık sandalye görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında kırık pencere görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kırık cam parçası görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine yorulur.

Kahve falında kırık fotoğraf makinesi görmek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir