AnaSayfa / Genel / Kahve falında kola saat takmak

Kahve falında kola saat takmak

Kahve falında kola saat takmak düşmanların önlerinin açılacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında kola saat takmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda voltajı yükseltmemeli veya başkalarının ilişkilerine karışmamalısınız.

Kahve falında kola altın saat takmak kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında sağ kola saat takmak şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kola saat takmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında saati kola takmak para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine yorulur.

Kahve falında kola altın bilezik takmak maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kola künye takmak üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına işaret eder.

Kahve falında kola altın künye takmak kudreti ve cesareti bulacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine rivayet eder.

Kahve falında sağ kola altın bilezik takmak her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir