AnaSayfa / Genel / Kahve falında saat alıp takmak

Kahve falında saat alıp takmak

Kahve falında saat alıp takmak var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına inanılır.

Kahve falında saat alıp takmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren başlıklarda veya genel olarak maddi açıdan farklı olanaklar, destekler ya da fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında saat alıp takmak ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saat almayı görmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında saat almaya gitmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, kötü günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında küpe alıp takmak küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına inanılır.

Kahve falında altın bilezik alıp takmak bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında altın yüzük alıp takmak çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında yüzük alıp takmak ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilezik alıp takmak güzelliklerle dolacağına, kazançlı bir adım atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir