AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bıçak görmek

Kahve falında yeni bıçak görmek

Kahve falında yeni bıçak görmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında yeni bıçak gördüyseniz:

  • Kendinizi eleştiriyorsunuz, hatalarınızın nelerden kaynaklandığını anlamaya çalışıyorsunuz.

Kahve falında yeni bıçak görmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçak satmak sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin bıçaklanmasını görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendine bıçak sokmak eşi ile problemler yaşayacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına işaret eder.

Kahve falında elden bıçak almak hatalı ve kusurlu işler yapacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına işaret eder.

Kahve falında bıçakla halı kesmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küflü bıçak görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tıraş bıçağı almak maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir