AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü bıçak görmek

Kahve falında küflü bıçak görmek

Kahve falında küflü bıçak görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında küflü bıçak gördüyseniz:

  • Doğru olanı seçmelisiniz.

Kahve falında küflü bıçak görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında küf silmek en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş yiyecek görmek şansının artacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına yorulur.

Kahve falında küflü hamur görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında küflenmiş et görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında küflenmiş duvar görmek yeni kişilerle tanışacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küflü çay görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında küflü kaşar görmek sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, çocuklarının fazla olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir