AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak satmak

Kahve falında bıçak satmak

Kahve falında bıçak satmak kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, önemli atılımlar yapacağına, kazancının tükenmeyeceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçak satmak gördüyseniz:

  • Spor yaparak veya hareketli bir aktiviteyle bunu üzerinizden atın.

Kahve falında bıçak satmak hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında cüzdan satmak keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, rahat bir hayata adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında sandalye satmak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına yorulur.

Kahve falında un satmak çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine inanılır.

Kahve falında kalem satmak mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, malının artacağına inanılır.

Kahve falında pazarda bir şey satmak mal varlığının neredeyse eriyeceğine, hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında birşey satmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında çeyiz satmak verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir